Inspirationsdag

Loading Map....

Date/Time:
19/03/2019
09:30 - 15:30

Location:
UNIwise ApS
Jens Baggesens Vej 47
Aarhus N

Language:
Danish


Inspirationsdag

I uge 12 afholder vi en inspirationsdag, hvor du kan blive endnu klogere på WISEflow og alle dets muligheder for at styrke din arbejdsgang.

Inspirationsdagen er for dig, der har anvendt WISEflow igennem længere tid, men på grund af mange daglige arbejdsopgaver ikke får det fulde udbytte af de mange brugbare funktionaliteter i WISEflow. Her vil du få et dybdegående indblik i de nye funktionaliteter, deres relevans for dit arbejde og inspiration til, hvordan du bedst kan bruge dem fremover.

Vores konsulenter vil tage udgangspunkt i best practice og guide dig grundigt igennem funktionaliteterne, så du kan tage erfaringen med herfra og selv afprøve den i praksis. Inspirationsdagen bliver en dag, hvor vi forklarer og underviser, mens du som WISEflow-bruger lytter og lærer, så du kan blive endnu klogere på WISEflow og alle dets muligheder. Vores mål er, at du går herfra med en stærk viden om, hvordan du bedst bruger WISEflow i enhver situation.

I løbet af dagen vil du få indblik i fem moduler:

 • FLOWcombine
 • Pointbaseret bedømmelse
 • Meddelelsescentret
 • Licensens egen supportside
 • Rubrics og federated marking (fra release 2.15.0)

Du kan læse om dagens program herunder.

09.30-09.50: Velkomst med morgenmad og gennemgang af dagen

09.50-11.00: FLOWcombine

 • Hvordan sætter jeg en eksamen op med aflevering efterfulgt af mundtlig eksamen? I WISEflow kan du spare tid og strømline din måde at sætte den form for eksamen op. Vi viser, hvordan du kan slippe at anvende Excel eller Word til håndtering af mundtlige eksaminer samtidig med et fokus på at optimere processen med både aflevering og mundtligt forsvar.
  • Best practice: FLOWassign kombineres med FLOWoral
 • Hvordan kan jeg anvende andre kombinerede muligheder? I WISEflow er der rig mulighed for at kombinere alle flows på kryds og tværs. Du får indsigt i, hvordan man kan sætte en stedprøve op og bruge det bedste fra forskellige flowtyper, så det kan dække jeres eksamensbehov.
  • Best practice: FLOWlock + FLOWmulti

11.00.11.15: Pause

11.15-12.30: Point baseret bedømmelse

 • I WISEflow kan du anvende Pointbaseret bedømmelse i en eksamensform, hvor du har brug for at forskellige bedømmere blot kan se konkrete spørgsmål i den samlede opgave. De bliver på den måde tildelt et spørgsmål i stedet for en studerende. WISEflow giver fleksibilitet i den slags eksamensform. Administratorerne og bedømmerne har sammen et super overblik over, hvor langt alle er i bedømmelsesprocessen. Der er ligeledes mulighed for at sætte en fordelingsnøgle både fra start men også efterfølgende, hvis WISEflow skal automatisk udregne en bedømmelse.
  • Best practice: FLOWmulti til en eksamen
 • WISEflow er ikke kun forbeholdt eksamen, og kan dermed også benyttes af en underviser i dagligdagen. Med pointbaseret bedømmelse kan en underviser sætte en multiple choice op og få hele opgaven autoscoret uden selv at skulle ind i bedømmelsesværktøjet. Feedback og point vises for deltagerne lige efter endt eksamen. Et rigtig godt værktøj til at skabe effektivitet i undervisningen og en enklere måde at arbejde på.
  • Best practice: FLOWmulti i undervisning

12.30-13.00: Frokost

13.00-14.00: Meddelelsescentret 

 • WISEflows fleksible meddelelsescenter giver dig nu mulighed for at fravælge standardiserede mails (releases den 5. oktober). Licensadministratoren kan styre præcis, hvordan meddelelserne på licensen skal se ud, og om de skal sendes ud på de forskellige flowtyper. Derudover kan administratoren deaktivere meddelelser og tidsbestemme ad hoc meddelelser. Alt dette kan styres, således I sender den bedste og mest hensigtsmæssige information ud til jeres brugere.

14.00-14.30: Supportsiden

 • Med en individuel og skræddersyet supportside har I mulighed for at hjælpe jeres brugere i deres brug af WISEflow. Vi viser jer, hvordan en licens kan sætte sin egen supportside op med konkret og brugbar information.
  • Best practice: Se et eksempel, som du kan videreføre til jeres egen licens.

14.30-15.00: Rubrics og federated marking

 • Hvordan sikres klare læringsmål og feedback til de studerende? Med modulet Rubrics kan I kommunikere læringsmålene for eksamen ud til de studerende, og efterfølgende give dem den feedback, som de ønsker.
  • Best practice: Få rubrics tilkoblet i en prøveperiode på 3 måneder og få mulighed for at teste det. Du vil få mulighed for at downloade skabeloner til inspiration på egen licens.
 • Vi vil kort vise den nyeste mulighed for at bedømme i WISEflow. Vi viser her, hvordan en reviewer kan indgå i bedømmelsesperioden.

15.00-15.30: Spørgsmål og afslutning

 

I prisen indgår fuld forplejning: morgenmad, frokost og lidt sødt.

Tilmeldingen er bindende. Se vores handelsbetingelser. Inspirationsdagen forudsætter minimum fem tilmeldte. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at sende en kollega.

Senest tilmelding den 05/03/2019.

Hvis I har spørgsmål til dagen, står vi naturligvis til rådighed. Kontakt Eva Kaas (eva.kaas@uniwise.dk).

Vi glæder os til at se jer!


Booking

2.495,00 kr